Ukradena tri novčanika, bicikl, mobitel

U utorak, u Starigradu, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik iz mobilne kućice koju koristi 44-godišnja državljanka Nizozemske. Protiv nepoznatih počinitelja Državnom odvjetništvu podnose se kaznene prijave.

Jučer tijekom jutra, u Starigradu, nepoznati je počinitelj iz apartmana otuđio novčanik u vlasništvu 58-godišnje njemačke državljanke. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

Tijekom proteklog tjedna, iz ulaza zgrade u Ulici Krste Odaka u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 50-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

Jučer prijepodne, na parkiralištu u Ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati je počinitelj iz automobila otuđio novčanik u vlasništvu 29-godišnjaka, vrijedan oko tisuću kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U srijedu poslijepodne, na plaži u Petrčanima, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 39-godišnjeg državljanina Poljske, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...