Ukradene dvije torbe, četiri novčanika, mobiteli, nakit i vanbrodski motor

Jučer, u Starigradu i Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili dvije torbe i četiri novčanika s novcem i dokumentima u vlasništvu šest osoba ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U proteklih nekoliko dana, u ugostiteljskim objektima u Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili mobitele u vlasništvu dvije osobe vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Jučer, u Privlaci, nepoznati je počinitelj, s broda u vlasništvu slovačkog državljanina, otuđio vanbrodski motor vrijedan više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, u Biogradu, nepoznati su počinitelji, iz kamp kućice i apartmana koje koriste strani državljani, otuđili nakit, novčanik i nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...