Cestitka_Uskrs

Ukradeni bicikli, novac i gumeni čamac

U protekla dva dana, u Zadru i Bibinjama, nepoznati su počinitelji otuđili bicikle vlasništvu 58-godišnjakinje i 45-godišnjaka vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Jučer, u Ulici Andrije Hebranga u Zadru, u trgovini u vlasništvu trgovačkog društva, nepoznati je počinitelj otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, u Biogradu, nepoznati je počinitelj iz apartmana koji koriste tri hrvatske državljanke otuđio nekoliko tisuća kuna i dokumente. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U proteklih nekoliko dana, u Turnju, nepoznati je počinitelj, iz mora, otuđio gumeni čamac s vanbrodskim motorom u vlasništvu slovenskog državljanina, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, na parkiralištu u Ulici akcije Maslenica u Zadru, nepoznati je počinitelj iz automobila u vlasništvu 34-godišnjaka otuđio novac i dokumente. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...