Ukradeno pet novčanika, kamera, mobitel i četiri janjeta

Niz krađa se nastavlja. Na meti lopova su i dalje najčešće strani turisti, ali i lokalno stanovništvo.

U proteklih mjesec dana, u Crnom, nepoznati su počinitelji otuđili četiri janjeta u vlasništvu 77-godišnjaka vrijedna nekoliko tisuća kuna.

U protekla dva dana, u Zadru, Dragama, Ninu i Sukošanu, nepoznati su počinitelji otuđili pet novčanika i torbu u vlasništvu više osoba ukupne vrijednosti gotovo 20 tisuća kuna. U trgovačkom centru u Ulici akcije Maslenice u Zadru, nepoznati su počinitelji, u trgovinama u vlasništvu trgovačkih društava otuđili tri ručna sata vrijedna nekoliko tisuća kuna.

U Ulici Nikole Tesle u Zadru, nepoznati je počinitelj iz kruga trgovačkog društva otuđio dva ručna viličara vrijedna gotovo dvije tisuće kuna. Na Šetalištu kneza Branimira u Biogradu, nepoznati je počinitelj s broda u vlasništvu 81-godišnjaka otuđio tendu i uređaj za navigaciju ukupne vrijednosti oko tisuću kuna.

Jučer, na Poluotoku u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio kameru u vlasništvu nizozemske državljanke vrijednu nekoliko tisuća kuna. U Ulici Ivana Meštrovića u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 46-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Jučer, na plaži u Petrčanima, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 48-godišnjakinje vrijedan nekoliko tisuća kuna, a u ugostiteljskom objektu u Strmićevoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj iz torbe u vlasništvu 83-godišnjaka otuđio nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

 

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...