Ukradeno šest novčanika, Golf, bicikl i brodica

U protekla dva dana, u Zadru, Petrčanima i Turnju, nepoznati su počinitelji otuđili šest novčanika s novcem i dokumentima više domaćih i stranih državljana. Protiv nepoznatih počinitelja Državnom odvjetništvu podnose se kaznene prijave.

U noći s utorka na srijedu, u Kruševu, nepoznati je počinitelj otuđio automobil VW Golf IV ( SLO) u vlasništvu 40-godišnjeg državljanina Slovenije, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U noći s utorka na srijedu, s parkirališta u Ulici majstora Radovana u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 40-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U protekla tri dana, na plaži Sv. Duh u Posedarju, nepoznati je počinitelj otuđio plastičnu brodicu s vanbrodskim motorom u vlasništvu 62-godišnjaka, vrijednu nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...