Više od golmana; Ovome se od Danijela Subašića u Monacu sigurno nisu nadali!

Danijel Subašić odlično je otvorio novu sezonu francuskog prvenstva, a na posljednjem treningu Monaca pokazao je da bi mogao igrati i na poziciji napadača.

Naš 32-godišnji golman prošle je sezone ostvario najveći uspjeh u karijeri, osvojivši francusko nogometno prvenstvo, a igrao je i u polufinalu Lige prvaka s Monacom.

Iako je klub rasprodao već mnoge zvijezde ovog ljeta, a Mbappe uopće ne igra, nastavljaju se uspjesi Monaca i u novoj sezoni. Klub ima tri pobjede u nizu, a Subašić je na posljednjoj utakmici u gostima kod Metza sačuvao svoju mrežu netaknutom, dok Falcao trpa golove pa nema brige za momčad iz Kneževine.

Da bi u nuždi i hrvatski reprezentativni vratar mogao pomoći u napadu, dokazao je na posljednjem treningu. Subašić je prvo vješto pogodio gredu, a onda iz voleja poslao loptu u mrežu, što ga je toliko razveselilo da je samog sebe proglasio Ronaldinhom, piše Tportal.hr.

Suigrači se ovome zasigurno nisu nadali, ali ne smijemo zaboraviti da je Subašić već zabio gol za Monaco 2012. godine iz slobodnjaka dok je još klub igrao u drugoj ligi…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...