Zbog prometne nesreće prekinut promet državnom cestom Maslenica – Zaton Obrovački

Zbog prometnih nesreća prekinut je promet na državnoj cesti DC5 u Lipiku (obilazak regulira prometna policija) i na državnoj cesti DC54 Maslenica-Zaton Obrovački.

Jak vjetar puše i povremeno usporava promet na dionici autocesta: A1 između južnog ulaza u tunel Sveti Rok i vijadukta Božići (ograničenje brzine od 40km/h), A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić.

Vozi se uz ograničenje brzine, no dionice su otvorene za sve skupine vozila.

Zbog olujnog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) od Novog Vinodolskog do Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (II.skupinu vozila).

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Gorskom kotaru.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...