primopredaja naglo preknuta

25 milijuna kuna vrijedna oprema nije stradala, kreće sanacija poplavljenih dijelova Poliklinike

Arhiva/ZARAPIX

Danas je župan Božidar Longin u pratnji svoj zamjenika Šime Vickovića i pročelnika UO za zdravstvo i socijalnu skrb Bernarda Marune, te gradonačelnika Grada Zadra Branka Dukića obišao zgradu Poliklinike koja je stradala u poplavi.

Razlog obilaska bio je sagledati sadašnje stanje, posebice zbog situacije u kojoj se našla Zadarska županija koja je za 10-ak dana trebala preuzeti ovu zgradu.

Poliklinika koja je u fazi primopredaje naglo je prekinuta jer je dio stradao u poplavi, a osim toga treba prihvatiti opremu vrijedna 25 milijuna kuna.

„Mi moramo osigurati prihvat ove vrijedne opreme, ma koliko trajala sanacija oštećenih dijelova zgrade, tako da ćemo opremu smjestiti u dijelove koji nisu oštećeni“, rekao je župan Božidar Longin koji je u današnjem obilasku Poliklinike utvrdio još jednom razmjere štete uz dodatna pojašnjenja izvođača radova i nadzornih inženjera.

U današnjem obilasku bili su i ravnatelj OB Zadar Željko Čulina i  ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo i predsjednik Upravnog vijeća OB Zadar Zoran Škgatić.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar