Baletni studio Pirueta upisuje nove članove!

Baletna udruga Pirueta, jedina u Gradu Zadru koja nudi jedinstvenu, akademsku vrst plesnoga i općescenskoga obrazovanja po svjetskim kriterijima i standardima, otvara upise za početak nove plesne sezone 2017./18. god. za sve polaznike predškolskoga i školskoga uzrasta, i to već od tri i pol godine, a izvršiti upis na satove klasičnoga baleta, kao i modernoga te suvremenoga plesa možete kroz čitav mjesec rujan na broj mobitela 0959108580 (Vinka Zekić, voditeljica, plesačica, koreografkinja i plesna pedagoginja).

Baletna je edukacija u potpunosti profesionalna i primjerena plesačima svih dobi te uzrasta i nivoa plesnih vještina. Centar se nalazi na prvom katu Autobusnoga kolodvora, ul. Ante Starčevića 1, a prostor od 210 m uređen je i zadovoljava sve stručne plesačke parametre. Visoku kvalitetu opremljenosti dokazuje i adekvatni plesni pod „Harlequini”, kao i mogućnost korištenja video projekcija. Idejna začetnica te voditeljica PIRUETE jest Vinka Zekic, klasična akademska balerina i koreografkinja koja je svoje plesno umijeće brusila na prestižnoj Accademiji Nazionale di danza te u Balletto di Roma. Iza nje je bogata i dugogodišnja plesna karijera u zemlji u kojoj se i školovala, pa je tako nastupala unutar “Spellbound dance company”, u “Teatro Renato Greco” , kao i na brojnim manifestacijama na talijanskoj televiziji Rai tv. Do sada je održala brojne seminare edukativnoga karaktera u odreda najvećim plesnim centrima širom čitave Italije. Isto tako, ove godine se ponovno održava i SOLO ART, četvrti po redu, plesno natjecanje u više kategorija (Plesna kategorija klasični balet, suvremeni ples…, Talent godine, Najbolji scenski nastup, Nagrada za izvrsnost izvedbe) koje je do sada svojim održavanjem dokazalo visoku kvalitetu i izvrsnost osnovne koncepcije i ideje svoje osnivačice Vinke Zekić, a upriličit će se u velikoj dvorani Kazališta lutaka.

Upisi su otvoreni, kao i vrata PIRUETE svim zaljubljenicima u plesnu umjetnost! Neka ovo bude samo vaša sjajna i nezaboravna plesna godina uz Baletni studio PIRUETA!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...