Doris Pinčić Rogoznica progovorila o novoj emisiji, privatnom životu, obavezama…

Doris Pinčić Rogoznica trenutno je najprepoznatljivije TV lice. Simpatična glumica posljednjih godina uspješno pliva voditeljskim vodama, a osim uspješnog showa “Tri, dva, jedan – Kuhaj!”, ove jeseni postat će voditeljica talk showa.

“Na kavi kod Doris” naći će se osobe iz raznih sfera društvenog života, više ili manje poznate široj javnosti, a u svakoj emisiji bavit će se dvjema temama koje su obilježile taj tjedan, piše Index.hr

Osim što je uspješna i omiljena voditeljica na RTL-u, Doris je i voditeljica na radiju, glumica, ali i supruga i majka. Što možemo očekivati u novoj emisiji, kako usklađuje obveze, ali i za što nema talent, pitanja su koja smo joj postavili, a ovo su njezini odgovori.

Uskoro kreće Vaš novi show “Na kavi kod Doris” u kojem ćete pretresati teme koje su uzburkale javnost. Pripremate li se posebno za njega ili i inače pratite aktualna događanja?

I inače pratim aktualnosti jer je moj show na radiju dnevni i zahtijeva to. Osim aktualnih tema imat ćemo i one koje uvijek golicaju maštu svima nama, takozvane vječne.

Kakve vas vijesti najlakše iživciraju?

Žao mi je kad bilo tko pati, ali osobito sam slaba na djecu i životinje. Nemoćni su, valjda zbog toga…

Kakvu kavu Doris voli?

Ja nisam ludi obožavatelj kave u smislu da mi treba zbog kofeina kao takvog, kava mi je više simbol nekog trenutka predaha i kao takva uvijek je dobrodošla. Tako da… Nije bitno kakva je kava, bitno je kakvo je društvo.

Jeste li ljubiteljica ispijanja kave na špici?

Na špici gotovo nikad. To mora biti stvarno posebna prigoda da bih išla na špicu. Volim piti kavu na puno mirnijem mjestu sa svojih par ljudi. Najviše zapravo doma.

Ovo je prilično drugačije od televizijskih emisija koje ste dosad vodili, osjećate li tremu?

Osjećam uzbuđenje i jedva čekam. Uvijek je lijepo raditi novi projekt. U školi sam bila štreberica i voljela sam miris novih knjiga na početku školske godine, a ovo me podsjeća na to.

I Vi ćete u showu biti drugačiji, nećete biti nježni i blagi kao u dosadašnjim emisijama. Pada li Vam to teško?

Pa neću biti Atila Bič Božji, no opet ovisno o temi. Družit ćemo se, nadam se otvoreno razgovarati o svemu i svačemu, pa kako bude.

Uz “Tri, dva jedan- kuhaj!” i “Na kavi kod Doris”, koliko vam vremena ostaje za posao na radiju i glumu?

Sve se može kad se hoće, a ja ovaj posao volim. Volim stvarati i onda je lako preskočiti i teške dane kad dođu. A dođu.

Od ove sezone žiri u “Tri, dva, jedan – kuhaj!” prilično se izmijenio. Kako su se po Vašem mišljenju novi članovi snašli?

Izvrsno. Mate je stari lisac, otvoren i iskren do boli, a Matea nam je svima otkriće. Jako je šarmantna i kako epizode budu odmicale, sigurna sam da će je publika sve više voljeti.

Jedna od stvari koje Vas mi novinari uvijek pitamo jest kako uspijevate uskladiti obveze, a čini mi se da ih sad imate više nego ikada?

Zahtjevno je. Hvala bogu da postoji mjesec dana godišnjeg. I oni mjeseci kad se ništa ne snima. Dok je toga, dobro je.

Nedavno ste proslavili 29. rođendan, što ste si poželjeli?

Da smo živi, zdravi i da su familija i prijatelji s nama okupu i na sljedećem rođendanu. Što će ti više?

Više pročitajte na Index.hr

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...