Dukić i Longin primili europske košarkaške velikane

Zadarski župan Božidar Longin i gradonačelnik Zadra Branko Dukić u Kneževoj su palači primili izaslanstva klubova sudionika četvrtog Zadar Basketball Tournamenta. Gradonačelnik Dukić po prvi je puta pozdravio predstavnike klubova Fenerbahce Dogus, Brose Bamberg, Himki, CSKA Moskva, Bayern to domaćine KK Zadar. Župan Božidar Longin sudionicima turnira poželio je dobrodošlicu u Zadarsku županiju te uspješnu igru u narednim danima.

Uglednici su međusobno razmijenili prigodne poklone, a župana Longina, kao strastvenog košarkaša posebno je oduševio dres njemačkog Bayerna koji je dobio na poklon.

Zadar Basketball Tournament nastavlja se danas u 17.30 sati, kada nas očekuje susret turske momčadi Fenerbahce Dogus i njemačkog Brose Bamberga. Nakon njih, u 20 sati zaigrat će domaćin KK Zadar i CSKA Moskva dok Bayern i Himki imaju slobodan dan.

Tradicionalni Kids’ Day održat će se u suradnji sa školom košarke Zadar na obnovljenim košarkaškim terenima ŠC Višnjik sutra u 10 sati. Kao i svake godine, s djecom će igrati zvijezde iz svih klubova koji dolaze na turnir. Četvrti uzastopni Zadar Basketball Tournament održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović.

Ulaznice za turnir mogu se kupiti na blagajni ŠC Višnjik. Zadar Basketball Tournament ove godine ima humanitarni karakter pa će sav prihod od prodanih ulaznica biti doniran Općoj bolnici Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...