Emilija Kokić: “Više mi paše raditi u školi nego pjevati”

Iako je ne viđamo u javnosti i medijima, popularna zadarska pjevačica radi punom parom. Nedavno je na radost brojnih fanova, nakon kraće glazbene stanke, snimila novi singl. No životni prioriteti Emilije Kokić danas su ipak drukčiji.

‘Prošle godine sam snimila singl ‘Druga’ i spot s Robertom Kurbašom, a ove godine novu pjesmu, ali mi puno više radosti i zadovoljstva u ovoj fazi života od nastupanja i pozornica donosi moja škola pjevanja. Trenutno su upisi u tijeku. Veselim se novim polaznicima, novoj sezoni. Ima dosta upita s obzirom na to da su upisi do sredine rujna i mislim da će to biti jako dobro’, rekla je za tportal pjevačica.

U Narodnom sveučilištu Dubrava Emilija Kokić već pet godina vodi školu pjevanja te je svoju glazbenu karijeru usmjerila u mentorske vode. Pjevanju podučava školsku djecu, studente i odrasle, a dolaze joj i poznati pjevači koji žele razvijati glas ili održavati vokalnu kondiciju.

Unatoč svojoj sadašnjoj najvećoj životnoj radosti, tijekom radnog ljeta snimila je pjesmu ‘Trebam nekog da me zagrli’.

‘Sretna sam što je pjesmu napravio sjajan tim – Marko Tomasović, Robert Pilepić i Boris Đurđević. Uživala sam u snimanju. Poruka pjesme i njezinog naslova je u duhu onoga što se često zaboravlja, a to je ljudskost i to da je svakom potreban osjećaj da smo voljeni, da možemo nekoga zagrliti, kao i netko nas. Htjela sam ljude podsjetiti na to koliko je zagrljaj važan’, poručila je pjevačica.

Njoj zagrljaja sigurno ne nedostaje. Emilija Kokić je već četiri godine u braku sa svojim životnim suputnikom, uglednim spikerom HTV-a Miljenkom Kokotom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...