Finalistice izbora za Miss Hrvatske otkrivaju trendove frizura za ovu jesen!

Najljepše djevojke Hrvatske do finala izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta 2017. broje još svega jedan dan kada će jedna od njih postati nova Miss Hrvatske 2017. te nas predstavljati na svjetskom izboru krajem godine u Kini.

Tijekom priprema djevojke su usavršavale poziranja pred kamerama, uvježbavanje koreografije, mnogi beauty timovi su se brinuli za ljepotu njihove kože, a poznati stilisti popularnog lanca frizerskih salona Studia Marcela, omiljenog mnogobrojnim poznatim Hrvaticama su na finalisticama pokazali trendove za kosu koji će se nositi ove jeseni.

U razgovoru sa uspješnom direktoricom i vlasnicom lanca salona Studia Marcela, Jadranka Pezo, otkrila je što će biti nezaobilazni trendovi i što je u svijetu oduševilo trendsetterice.

– Lijepi opušteni valovi, polupodignuta kosa sa naglašenim profilom, strogo zalizana kosa u rep ukrašena trakama, pletenice, izjavila je gđa.Jadranka, a tijekom razgovora saznali smo što je ove jeseni IN te smo na svim finalisticama pokazali zašto je njegovana kosa najljepša kosa.

Finalistice Miss Hrvatske su snimile beauty edotorijal pod budnim okom poznatog fotografa Borisa Matakovića , a vlasnica salona je izjavila tijekom snimanja da je njega kvalitetnim preparatima imperativ u što smo se uvjerili koristeći Silky Technobacic u našim salonima, a možemo istaknuti Silky BTX Optimage tretman, posebno nježni tretman koji hrani suhu i lomljivu kosu te ju obnavlja i čini je sjajnom i mekom.

Sve finalistice Miss Hrvatske oduševljene su njegom kose, a inovativna formula BTX temelji se na hijaluronskoj kiselini, kolagenu i aminokiselini koja duboko vlaži kosu, a prva u to se uvjerila i još uvijek aktualna Miss Hrvatske Angelica Zacchigna.

Foto: Boris Mataković

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...