Finalistice izbora za Miss Hrvatske stigle u Biograd; Započele zadnje pripreme za finalnu večer

Finalistice izbora za Miss Hrvatske doputovale su u  Hotel  Ilirija u samom centru Biograda na Moru i započele zadnje pripreme za veliku finalnu večer.

Djevojke će u Biogradu uvježbavati završnu koreografiju pod budnim okom mentorice te plesne pedagoginje Marine Mihelčić.  Finalistice očekuje i dobrotvorna večer gdje će predstavljati darove svojih županija, kao i projekt „Njegujmo život“ u suradnji Direkcije Miss Hrvatske i Kutjeva d.d.

Sve donacije idu udruzi Debra, poznatijoj kao „Djeca Leptira“ te tako sudjelujemo u svjetskom projektu „Beauty with a Purpose“ te nam je čast biti dio takve humanitarne organizacije Miss World – izjavila je Maja Vračarić, Direktorica Direkcije Miss Hrvatske.

Finalnu večer ljepote vodit će Davor Garić, a glazbeni program upotpunit će mlada violinistica Sarah Puškaš, glazbenica Emina Arapović te poznati glazbenik čija je karijera i započela na Miss Hrvatske,  Sandi Cenov čija je pjesma „Ljubav za sve“ postala svojevrsna himna Direkcije Miss Hrvatske.

Kome će Angelica Zacchigna, aktualna Miss Hrvatske predati krunu, vidjet ćemo  26.09. u prekrasnom ambijentu Ilirijinog event prostora Arsenal u Zadru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...