FOTO & VIDEO: Put Nina postao plovna rijeka

Putem službenih sredstava komunikacije javila nam se čitateljica s pritužbom na rad zadarske komunalne tvrtke ‘Odvodnja’, ali i drugih zadarskih komunalnih tvrtki. Naime, uz fotografije i videozapis koji nam je poslala, upitala se: “Zašto uopće plaćamo komunalije?”.

Iako su potopi poput jučerašnjeg rijetkost u Zadru, Put Nina koji je postao nalik plovnoj rijeci demonstracija je kako na izvanredne situacije poput ove naš grad nema adekvatnog odgovora, odnosno kako sustav odvodnje jednostavno nema kapaciteta primiti onoliku količinu oborinskih voda.

Naravno, Put Nina nije bio jedina zadarska ulica koja je potopljena u jučerašnjoj kiši pa su vozači automobila morali biti poprilično vješti u navigiranju gradskim prometnicama.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...