Gracija ne posustaje, sazvan sastanak Stožera civilne zaštite Grada Zadra

Policija radi bez zastoja, izlazimo na teren i pomažemo gdje možemo, i dalje odgovaramo na sve dojave građana, vršimo sve uobičajene radnje najbolje što možemo, kaže nam Elis Žodan glasnogovornik PU zadarske na pitanje o načinu borbe policije protiv ciklone Gracija.

– Sazvan je za 10:30 sati sastanak Stožera civilne zaštite Grada Zadra gdje će se odlučiti kako ćemo se sustavno boriti protiv oluje. PU zadarska prisustvovat će sastanku preko svojega predstavnika, kazao nam je Žodan.

Na sastanku bi trebale biti izdane zapovjedi koje će odrediti sustavnu borbu protiv poplava i drugih problema uzrokovanih olujom. Nadamo se da će zaključci sastanka doprinijeti brzom saniranju situacije na terenu. Kiša, u ovome trenutku, i dalje pada istom snagom.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...