HRT preko javnog natječaja traži novog glavnog urednika Radio Zadra

Hrvatska radiotelevizija raspisala je natječaje preko kojih traži nove glavne urednike i urednike programskih kanala diljem Hrvatske. Traže se osobe koje će dobiti mandat na spomenutim pozicijama na razdoblje od pet godina. Osnovni uvjeti za izbor su državljanstvo i poznavanje tehnologije, a osobe koje se prijavljuju za radna mjesta ne smiju biti državni dužnosnici niti uživati imunitet.

Poput drugih HRT-ovih centara, ni zadarski nije izuzet pa se i tamo traži novi glavni urednik te urednik programskog kanala. Rok prijave na natječaj je 8 dana od njegove objave, a objavljen je javnosti jučer.

Već preko 20 godina Toni Pajkin urednik je Radio Zadra, a trenutno, do zaključenja natječaja, vršitelj je dužnosti ravnatelja.

Zanimaju vas detalji natjelaja? Kliknite ovdje.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...