Iz apartmana ukraden nakit, iz autokampa dva bicikla

U proteklih nekoliko dana, u Viru, nepoznati su počinitelji iz apartmana koji koristi austrijski državljanin te iz kuće u vlasništvu 70-godišnjakinje otuđili nakit i nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U petak, u autokampu u Biogradu, nepoznati je počinitelj otuđio dva bicikla u vlasništvu njemačkog državljanina vrijedna nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Zadru i Karinu Donjem, nepoznati su počinitelji otuđili četiri mobitela u vlasništvu više osoba vrijedna nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Na Poluotoku u Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili novčanike u vlasništvu portugalske i francuske državljanke ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...