Keleminec: “Pupovac je poticao na podmetanje požara u Dalmaciji, a mene ćete vješati jer dižem glas protiv velikosrpstva”

Dražen Keleminec, predsjednik desno orijentirane pravaške stranke Autohtona – Hrvatska stranka prava, poslao je medijima priopćenje koje objašnjava njegov potez paljenja “Novosti”, glasila srpske manjine u Hrvatskoj, optuživši Pupovca na poticanje podmetanja požara koji su prije nekoliko tjedana opustošili Dalmaciju. Priopćenje zaključuje porukom kako je spreman i biti obješen radi svojih riječi. Ostavio je i videozapis kojim detaljno pojašnjava svoj stav.

Više pročitajte u nastavku.


Dragi domoljubni mediji, drago antihrvatski mediji !

Kralj Aleksandar Pupavac  za vrijeme turističke sezone poticao je paljenje Hrvatske  preko svojih  “Novosti” svoj naslovnicama “Lijepa naša, lijepo gori” i “Žarimo i palimo”.

Ovaj čin kralja Aleksandra Pupavca je čin terorizma, a institucije su po starom običaju zakazale i zaštitile samozvanog kralja.

Spaljivanje “Novosti” je  čin upozorenje na njegov huškački poziv srbima da pale Hrvatsku.

Prosvjedna nota malog Slobe iz Srbije Dačića nije me iznenadila, divljanje kralja Aleksandra Pupavca nije me iznenadilo ali iznenadilo me huškanje pojedinih srpskih medija u Hrvatskoj na moj linč i hitno uhićenje.

Stoga dragi domoljubni  i antihrvatski mediji ja sam spreman na uhićenje od Vlasti koja gazi po Domovinskom ratu i služi velikosrpskoj politici, koja gazi po svim ubijenim od strane onih koji pozivaju na moj linč, od strane malog Slobe – Dačića i kralja Aleksandra Pupavca i njegove braće koji su s četničkim postrojbama palili i ubijali po Hrvatskoj.

Kao što sam spreman na uhićenje, spreman sam i vješanje na Trgu bana Josipa Jelačića kao primjer drugima koji bi  se sutra usudili dići svoj glas protiv velikosrpske ideologije u Hrvatskoj.

Na vješanju na Trgu bana Josipa Jelačića uzviknut ću ŽIVJELA HRVATSKA, ZA DOM SPREMNI !

 

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...