Meri Cetinić se prisjetila turneje s Mladenom Grdovićem prije 26 godina

Glazbena diva vrlo je aktivna na svom službenom Facebook profilu na kojem često iznosi mišljenje oko različitih tema. 64-godišnja Korčulanka među ostalim se uključila u raspravu oko zabrane koncerta Marka Perkovića Thompsona u Sloveniji, komentirala je požare koji su u kolovozu harali Dalmacijom, a prije nekoliko dana zanimljivom fotografijom se prisjetila nekadašnjih vremena, piše Tportal.hr.

‘Doček Nove godine 1991. u Torontu, Kanada, ja i Mladen Grdović u predahu kod prijatelja’, napisala je pored fotografije jedna od naših najpopularnijih izvođačica zabavne i pop glazbe, skladateljica i kantautorica.

Meri Cetinić tijekom dugodišnje karijere je odradila nekoliko inozemnih turneja s raznim izvođačima, a više puta je odbijala je i ponude za inozemnu karijeru.

‘Nije mi žao jer sam se do tridesete već naputovala i napjevala te nisam mogla zamisliti da počnem još jednom ispočetka u svijetu gdje vlada golema konkurencija. Nisam bila tolika ambiciozna, voljela sam Split i svoju slobodu’, izjavila je ranije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...