najstariji izbor ljepote

Miss Hrvatske 2017. održat će se u zadarskom Arsenalu!

Arhiva/ZARAPIX
Tamni način

Bliži nam se uskoro finale najstarijeg izbora ljepote Miss Hrvatske, a Direkcija izbora predstavila je ovogodišnje finalistice koje će se boriti za titulu najljepše.

Djevojke iz cijele Hrvatske  su završile nedugo sa pripremama u hotelu Slavonija u Vinkovcima te se uskoro ponovno okupljaju kada će karavana ljepote u Biogradu na Moru nastaviti sa pripremama za veliko finale Miss Hrvatske.

Tijekom priprema u Slavoniji djevojke su se natjecale u kategorijama Talent, Intervju, Top Model i Sport kada su osvajale prve bodove koje ih plasiraju u superfinalistice, a prve tri su Tea Mlinarić, Ivana Grgurević i Paula Hublin.

Finalistice Miss Hrvatske će od 23.09. boraviti u hotelu Ilirija u Biogradu na Moru gdje ih očekuje uvježbavanje koreografije i scene, ali i očekuje se pobjednica prednatjecanja kategorije Multimedija, koja će djevojku plasirati u superfinale.

Finalna večer održat će se u Ilirija event prostoru Arsenal, u Zadru, 26.09.2017. godine, a djevojke će predstaviti najnovije kolekcije dizajnera Marine Lacković- Larie, Ivane Jurić, AXA Moda by Božica Juraković, Lamarpe,  Galko, JO JO nakit, Chantal, Hὄgl cipele, Royal Cotton i Borovo.

Glavni dizajner večeri bit će Iggy Popović koji je u suradnji Direkcije Miss Hrvatske i Kutjeva d.d. napravio humanitarni projekt „ Njegujmo život“  za udrugu Debra.

Završni dio projekta održati će se u event prostorijama Arsenala gdje će buduća Miss Hrvatske predstaviti svoj humanitarni projekt pod nazivom „Beauty with a Purpose„ s udrugom Debra.

Ostavi komentar koristeći Facebook