MO Petrčane: “Nasadi ne uređuju naše turističko mjesto”; Ugrinić: “To su laži i neistine”

Danas je na našu adresu stigao dopis Duje Stanišića u ime Mjesnog odbora Petrčane u kojemu se žali na navodan nerad gradske komunalne tvrtke Nasadi, odnosno na izbjegavanje odgovornosti za uređenje mjesta Petrčane. Stanišić nam je postao sljedeće:

– Kako nadležni, u ovom slučaju Nasadi d.o.o. ne reagiraju na naše dopise, te smo u situaciji gdje su sve naše zelene površine i otoci s cvijećem prekriveni suhom travom, primorani smo još jednom tražiti onaj minimum brige za turističko mjesto Petrčane. Kako sva naša pristojna i kulturna pitanja i zamolbe završe krajnjom bahatošću rukovodećih ljudi Nasadi d.o.o. koji se ne udostoje niti odgovoriti na naše dopise primorani smo ukazivati na naše probleme putem medija. Apeliramo i ovaj put da gradonačelnik grada Zadra gospodin Branko Dukić riješi probleme tvrtke Nasadi koja je u vlasništvu grada Zadra ili osnuje komunalnu tvrtku posebno za mjesto Petrčane. Ovako ne ide dalje, a kao predstavnik mjesta koje se primarno bavi turizmom još jednom naglašavam da je ovo stanje neodrživo te smo spremni na radikalnije prosvjede kako bi dobili što zaslužujemo, napisao je Stanišić i poslao sljedeće fotografije.

Za komentar o izrečenome priupitali smo direktora Nasada d.o.o. Lenka Ugrinića.

– Oni lažu i šire neistine i mi ćemo ih tužiti. Ne znam zašto to rade, pa prošli tjedan smo bili u Petrčanima i napravili sve po planu uređenja koji je donio Grad Zadar. Mjesto je propisno uređeno, kaže nam Ugrinić.

Hoće li MO Petrčane uistinu “radikalno prosvjedovati” te hoće li Nasadi uistinu tužiti? Odgovore, će nam ovoga puta ponuditi tek vrijeme.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...