Modrić i Real spremni za Borussiju večeras

Nakon šokantnog poraza od Betisa, aktualni prvak Europe Real Madrid svladao je Alaves, a pozitivan niz rezultata želi nastaviti i u Ligi prvaka, gdje ga u drugom kolu večeras od 20:45 sati čeka derbi kod Borussije Dortmund.

Luka Modrić trebao bi krenuti od prve minute, dok u momčadi neće biti ozlijeđenog Matea Kovačića zbog rupture aduktora desne noge, piše Index.hr.

“Osvojili smo Ligu prvaka u dvije uzastopne godine, ali sada to ne znači ništa jer moramo ponovno dokazati da smo prvaci. Utakmica protiv Borussije neće biti lagana jer se radi o sjajnoj momčadi, ali u Dortmund smo došli samo po pobjedu. U posljednjih par utakmica smo kreirali dosta prilika, ali nismo uspjeli postići pogodak i nadam se da će od večeras naši napadači početi koristiti sve svoje šanse”, jasan je trener Zinedine Zidane.

Zanimljivo, Real drži rekord po broju uzastopnih gostujućih utakmica (uključujući sva natjecanja) u kojima je zabio bar po pogodak. Dakle, Zidaneov Real je bar po pogodak uspio postići na 33 utakmice zaredom, dok je prethodni rekord držala Barcelona, koji je bio postavljen 2013. godine kada je klub vodio Pep Guardiola.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...