Mozaik klupu dobit će i Sestrunj!

Kako je i najavljeno, gospođa Božica Kliman sa suradnicima počela je raditi unikatnu mozaik-klupu na Sestrunju, pišu Naši školji.

Unatoč ne baš povoljnom vremenu, u uvali Hrvatinj okupilo se 50-ak mještana, vikendaša, djece, suradnika s Ugljana, koji su zalijepili prve kamenčiće na mozaik-klupi.

Prvi put radimo istodobno dvije klupe – u Sušici i na Sestrunju – jer smo ograničeni vremenom i prijevozom do Sestrunja, tako da kombiniramo kada i kako stignemo. Ali, najvažnije je da će obje klupe biti gotove ove jeseni te da smo ispunili planove koje smo zacrtali još prošle godine. A mene posebno veseli što se na prvom danu radova okupilo toliko malih i velikih Sestrunjaca i uistinu su nas toplo i prijateljski dočekali i počastili, kazala je gospođa Kliman, s kojom rade Nika Kliman, Tanja Rebac Perica i mnoge animnimne, slučajne ruke kojima se sviđa projekt mozaik-klupa.

Projekt “Svako misto svoju klupu ima” pokrenula je prije četiri godine Turistička zajednica mjesta Ugljan, podržala ga Općina Preko, a dosad su postavljene dvije klupe u Ugljanu, po jedna u Mulinama i Malom Lukoranu, a uskoro će biti gotove i klupe u Sušici i na Sestrunju.

Fotogaleriju možete provjeriti ovdje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...