MUP zapošljava i u PU zadarskoj, a raspisani su i natječaji Ureda za Hrvate izvan Hrvatske

Ministarstvo unutarnjih (MUP) poslova javnim natječajem traži 60-ak zaposlenika za 49 radnih mjesta, devet zaposlenika traži Središnji Ured za Hrvate izvan Hrvatske, a jednog Ured zastupnika Republike Hrvatske pred Europskim sudom za ljudska prava.

MUP za različite službe i poslove traži i različite profile i stupnjeve obrazovanja, a osim u Zagrebu slobodna radna mjesta oglasio je i u dubrovačko-neretvanskoj, ličko-senjskoj, požeško-slavonskoj, splitsko-dalmatinskoj, šibensko-kninskoj i Policijskoj upravi zadarskoj. MUP, među ostalim, traži i jednog pilota II kategorije u Zrakoplovnoj jedinici Zapovjedništva spelcijalne policije. Uz posebne uvjete, zainteresirani moraju imati visoku stručnu spremu i najmanje godinu radnog iskustva ili višu stručnu spremu odnosno trogodišnji studij s najmanje osam godina iskustva u obavljanju policijskih poslova, područje tehničkih ili društvenih znanosti.

Mahom visokoobrazovane i zaposlenike s iskustvom i znanjem engleskog jezika traži Ured za Hrvate izvan Hrvatske za svoj Ured dobrodošlice te službe koje se bave pravnim položajem, kulturom i obrazovanjem hrvatske manjine i iseljeništva te Hrvata u BiH.

Ured zastupnika RH pred Europskim sudom za ljudska prava traži stručnog suradnika, diplomiranog pravnika s godinom radnog iskustva, znanjem engleskog, a poželjno i francuskog jezika.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...