Na Trpimirovoj obali ukraden gliser vrijedan nekoliko stotina tisuća kuna

U noći s četvrtka na petak, na Trgu kneza Višeslava u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu belgijske državljanke te otuđio ribolovni pribor i odjeću ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U noći s četvrtka na petak, na Obali kneza Trpimira u Zadru, nepoznati je počinitelj, s veza u moru, otuđio gliser u vlasništvu 55-godišnjaka vrijedan nekoliko stotina tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U subotu, u Vinkovačkoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 30-godišnjaka te otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U noći sa subote na nedjelju, u Zemuniku Donjem, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio cigarete i druge artikle ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...