Načelniku Škabrnje okrenuo leđa HDZ: “Ovo je nedopustivo!”, ali i mještani: “Nitko više nema povjerenja!”

Iza općinskih vrata su načelnik Nediljko Bubnjar i njegova zamjenica Kristina Erlićnetransparentno, neracionalno i neučinkovito trošili proračunski novac. Načelnik danas nije odgovarao na pozive iako je na poslu bio. Njegova stranačka kolegica je jasna:

– To je sigurno neodgovorno i nedopustivo da jedan načelnik se ponaša sa novcem svojih građana na jedan netransparentan način, Branka Juričev Martinčev, saborska zastupnica HDZ-a.

Novac se u gotovini podizao za troškove reprezentacije, ali i za konzalting oko nekih projekata, pišu Vijesti.hr

Načelnik Škabrnje Nediljko Bubnjar u dvije je godine sa općinskog računa podigao 792 tisuće kuna i nenamjenski ih utrošio. Taj je novac bio predviđen za projekte koji se nisu realizirali do današnjeg dana. Međutim, načelnik poručuje da možda jest improvizirao s podizanjem novca, ali da taj novac nije otišao na njegov privatni račun, nego da se utrošio za korist Općine.

Načelnik je priznao da se nije ‘slijepo držao zakona’ i da je to činio svjesno, pa građani, koji su mu povjerenje dali da u trećem mandatu vlada Škabrnjom, više ne bi za njega tako lako stavili ruku u vatru.

– Da ja kažem dal ga triba zatvoriti ili ne, ne znam, tu će valjda po zakonu biti. Ako je kriv, bit će kriv, ako nije, nije, Jerolim Bilaver, Škabrnja.

– Vraga neće smetat, a kako neće? Jer nitko više nema povjerenja, Ratko Jurić, Škabrnja.

Državna revizija svoj je nalaz dostavila Državnom odvjetništvu u Zadru koje je od Krim policije zatražilo istragu o Nediljku Bubnjaru i “slučaju Škabrnja”.

Videoprilog provjerite na portalu Vijesti.hr

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...