Nekoć najskuplji nogometaš svijeta otkrio: “Da nije bilo Luke, nikada ne bih došao u Real”

Nekad najskuplji nogometaš svijeta Gareth Bale došao je u Real Madrid kao veliko pojačanje. Velški kapetan u Realu je od 2013. godine, a kada je u potpunosti zdrav član je udarne postave aktualnog europskog prvaka.

Otkad je stigao u Real osvojio je sve što se može osvojiti na klupskoj razini. Njegova prodornost, brzina i kontrola lopte omogućili su mu da se poigrava s obrambenim igračima svojih protivnika.To je na svojoj koži najbolje osjetio Marc Bartra. Legenda kaže da Španjolac još uvijek lovi Balea, pišu 24sata.

No, ništa od toga ne bi bilo da nije bilo Luke Modrića. Tako kaže sam Bale. U razgovoru za Daily Mail rekao je da je hrvatski veznjak glavni razlog zašto je iz Tottenhama prešao u Real, a ne negdje drugdje. Jer realno, mogao je birati gdje želi igrati.

– Luka i ja smo igrali sjajno zajedno u Tottenhamu. On je glavni razlog zašto sam i došao ovdje (u Real). Znao sam koliko je dobar igrač i sve to mi je pomoglo priviknuti se na novu sredinu. Imati nekoga pored sebe nakon tako velikog transfera je nešto posebno, otkrio je sjajni Velšanin.

A nije jedini koji voli Luku. Modrić je veliki prijatelj sa Sergijem Ramosom, koji je i ljetovao kod njega na Jadranu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...