Novi Zadar sutra se na Basketball Tournamentu predstavlja domaćim navijačima

Zvijezde Eurobasketa danas stižu u Zadar gdje će se od sutra boriti za titulu osvajača najjačeg europskog pripremnog turnira Zadar Basketball Tournamenta. Zdenka Zrilić, organizatorica ovog prestižnig natjecanja koje nas od sutra, 21. do nedjelje, 24. rujna očekuje u ŠC Višnjik, u društvu trenera KK Zadar, Aramisa Naglića i igrača Šime Špralje, otvorila je četvrto izdanje turnira i najavila nikad uzbudljiviji košarkaški tjedan.

„Sve je spremno za četvrto izdanje, tijekom dana očekujemo dolazak ekipa. Većina ih dolazi u punom sastavu, a sutra ćemo vidjeti tko će sve istrčati na parket u dvorani Krešimir Ćosić!”- izjavila je Zdenka Zrilić.

Trener KK Zadar Aramis Naglić ponosan što njegova momčad ponovo parira najvećim europskim košarkaškim velikanima, naglasio je kako će pred domaćom publikom dati sve od sebe za što bolji plasman u narednim danima.

“Organizacija turnira zaista je na visokoj razini. KK Zadar ima iznimnu čast što biti u društvu ovako jakih momčadi koje su u svakom pogledu ipak na višoj razini.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...