Objavljena nova pjesma Cyber Hatea, zadarskog metal benda; Novi album stiže do kraja godine

Zadarski metal bend Cyber Hate je na svemrežje (zar niste znali da je to hrvatska riječ za Internet?) izbacio svoju novu stvar popraćenu playthrough videom (takozvani “spot za sirotinju”).

Novi singl imena “D.N.A.” progovara o stvaranju novoga čovjeka, no već pri prvom slušanju ispravno ćete zaključiti da s renesansnim novim čovjekom ova pjesma žestokoga zvuka ima malo veze.

Ono s čim ima itekako čvrstu poveznicu je nadolazeći album Cyber Hatea naziva “Broken Figures” koji bi veoma skoro trebao biti objavljen, barem ako je vjerovati pisanju, časti i poštenju članova benda.

– Još jedna od pjesama s nadolazećeg albuma “Broken Figures”. Još malo, kazao je Kristijan Bajlo, gitarist i vokal, preko svojega Facebook profila.

S Bajlom se slaže i Marko Lovrić, glavni glas Cyber Hatea, koji je autora ovoga članka spasio pretjeranog kopanja i detaljnije najavio “Broken Figures” napisavši: “Do kraja godine stiže novi spot i novi album. Možda i neka svirka”.

Sada kada znate sve ove informacije koje vas možda i nisu pretjerano zanimale, ali koje su vas uz tekst trebale zadržati što više da vas stignemo upisati u statistike posjetitelja portala, slobodni ste baciti uho na novu stvar Cyber Hatea, zadarskog industrial metal benda s raznolikim utjecajima koji bi se, prema ranijim najavama, trebali osjetiti na novom albumu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...