Ove subote nova zadarska originalna manifestacija – Izbor kraljice Narodnog trga!

U subotu 23. rujna s početkom u 11. sati na Narodnom trgu organizira se show – program,   naslova „Queen of Surprise“.

Radi se o novini, show-programu punom iznenađenja, spontanosti i lepršavosti. Internacionalni je to izbor osobe,  kraljice Narodnog zrga.

Nastojat će se izabrati deset kandidatkinja po mogućnosti iz različitih zemalja i to ne samo iz Europe već iz Indije, Amerike, Kanade, Australije, Južne Koreje, Brazila, Argentine. Svijet na dlanu, na stageu će se naći atraktivnije, produhovljenije  ljepotice nego na nekom svjetskom izboru. Razlog je jednostavan, nema namještanja, patvorenosti, već jedino originalnosti i ljubaznosti. Svatko od nazočnih želi da upravo kandidatkinja iz njegove države pobjedi, što znači kako će se euforično bodriti i navijati.

Pa kako se to radi? Prije samog nastupa ekipa izvođača s pjesmom na usnama prošetat će se mjestom uz pratnju dama u tradicionalnim narodnim nošnjama,  prezentirajući  program kao i specifičnosti određene destinacije.

Međutim,  u tijeku samog  programu izabrat će se stručni ocjenjivački sud, šest iskusnih kavalira iz različitih zemalja. Za predsjednicu stručnog ocjenjivačkog suda izabere se u tom trenutku jedna od najatraktivnijih dama koja se nađe u publici.

Nagrade kandidatkinjama bit će realizirane od lokalnih sponzora u vidu putovanja, frizura, večere, buketa cvijeća, dodjeljenih karata za muzeje….

Voditelj programa je Nenad Marčina, uz nastupe članova pjevača i glazbenika Zadarski kantuni te članova plesača Zadarski tanac.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...