Ove nedjelje u Vodicama doznajte zašto je Suzuki prvi izbor većine Hrvata!

Hrvatske ceste iz dana u dan sve se više pune automobilima marke Suzuki, posebice modela Vitara koji obara sve rekorde na ljestvicama najprodavanijih automobila. Posebno ove statistike potvrđuje Dalmacija gdje su Suzuki automobili najprodavaniji u tri od četiri dalmatinske županije.

Ti kvalitetni, pristupačni, pouzdani i vizualno primamljivi automobili “udomljeni” su već kod stotina hrvatskih obitelji, a zašto se tako dobro prodaju kazali su nam ovlašteni distributeri Suzuki vozila.


– Tajna je u najboljem omjeru cijene i kvalitete što mahom prepoznaju fizičke osobe. Najkvalitetniji automobili po najpristupačnijim cijenama – to je cijela filozofija!, kazali su nam u Suzukiju.

Ne vjerujete Suzukiju? Ne vjerujete nama? Sram vas bilo! Uvjerite se onda sami u Vodicama na Trgu hrvatskih mučenika 1. listopada kada će šibenski PERFEKT-AUTO d.o.o. (113. Šibenske brigade HV 86/B) prezentirati najatraktivnije Suzukijeve modele automobila okupljenom narodu. Prezentacija se vrši od 9 do 17 sati pa navratite. Možda na kraju i “udomite” jednog od ovih Japanaca.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...