Parkiranje toliko loše da je razljutilo dvoje naših čitatelja!

Danas oko 11 sati u Konzumovom Jadera centru, bivšem Mercatoru, naša čitateljica i čitatelj primijetili su istu stvar od koje im se digla kosa na glavi – nepropisno parkiranje crvene Škode posred prolaza za vozila.

Čitateljica i čitatelj poslali su svako svoje fotografije neovisno jedno o drugome i moramo priznati da je ovo prvi put da nam se nešto tako dogodilo – jedan vozač uspio je istovremeno razljutiti dva čitatelja Antene Zadar.


Dragi vozači, imajte obzira prema L. i M., ali i drugim čitateljima Antene Zadar te onima koji će to tek postati, i parkirajte na označenim parkirališnim mjestima. Srećom pa ih je, kao što je vidljivo s fotografija u nastavku, u garaži Mercatora ovaj puta bilo.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...