Pedofilija i pokušaj otmice na Bulevaru? Policija vrši istražne radnje nakon dojave građana

U Facebook grupi “TRN U OKU…..Zadar“, mrežnoj lokaciji na kojoj se Zadrani okupljaju kako bi diskutirali sve ono što ih ‘žulja’ o ovome gradu, osvanula je danas sasvim uznemirujuća objava člana ‘Hrki VW’ o potencijalnom pokušaju otmice djece na Bulevaru, odnosno pedofiliji.

Naime, ‘Hrki’ piše kako je na uvučeno igralište kraj djece parkirao zatamnjeni kombi marke Mercedes mađarskih registarskih oznaka iz kojega je izašao Azijat (‘Hrki’ ga oslovljava nazivom ‘Kinez’) koji je snimao djecu i prilazio im. Ono što užasava je da cijeli scenarij zvuči ne samo kao pedofilija, već i kao pokušaj otmice, budući da je vozač cijelo vrijeme i dalje sjedio u upaljenom kombiju.

Originalna objava je kako slijedi u nastavku:

Molim širite ovu objavu!
Danas smo bili s djecom na igralištu u kvartu. Kvart je na Bulevaru uvučen među zgrade. Bilo je više djece od susjeda, a od roditelja sami prijatelj i ja s našom djecom.
U jednom trenutku je na ulazu u kvart parkirao crni zatmljeni kombi, Mercedes Viano mađarskih tablica Phx 699. Otvorio je bočna vrata i izašao je kinez od 50ak godina. Stao je sa strane i smješkajući se snimao djecu sa mobitelom. To je trajalo oko minute. Prišao je malome od susjeda od 4 godine i kao pomagao mu oko bicikle. Za to vrijeme u kombiju je sjedio vozač sa upaljenim motorom i otvorenim bočnim vratima, a nazad je sjedilo još 5—6 odraslih osoba. Prijatelj i ja smo dotrčali do tog kineza i na moja pitanja zašto su tu i zašto snima djecu, pravio se da me ne razumije….. Nastala je pomutnja, a u to su došli susjedi iz kafića i počeli postavljati pitanja. Kineza sam natjerao da briše slike iz mobitela, dali je ili ne neznam jer sam morao paziti na djecu… uglavnom…, skupio se u kombi i otišao….
Svi mi svjedoci toga smatramo da nije bilo NIŠTA BEZAZLENO,, nazvali smo policiju i obavjestili ih!
Ovim putem bi sve vas roditelje obavjestio o neugodnom iskustvu koje smo imali s apelom da pazite svaki trenutak na svoju djecu. Ovo se dogodilo na igralištu koje je uvučeno u kvartu, a ne na javnoj otvorenoj površini. Kvart di roditelji s pravom puste djecu da se igraju bezbrižno jer se nikad ništa loše nije desilo i svako svakoga zna.
Molim širite dalje jer se ovo dogodilo oko podne danas, a nebi volio da se desi nekome zlo, ako se radi o onome što mi mislimo da je!

U komentarima na objavu ponuđen je i detalj da se radi o dječjem igralištu kod caffe bara “Šiljo”.

Policija: “Provjeravamo informaciju građana”

Iz OKC-a PU zadarske pokušali smo dobiti više informacija o spomenutom događaju i radnjama koje obavlja policija.

– Možemo potvrditi da smo od građana zaprimili informaciju da se ovaj događaj dogodio. Policijski službenici sada vrše sve potrebne radnje da provjere točnost dojave građana i utvrde okolnosti događaja, odnosno što se to zapravo dogodilo na Bulevaru. Kada završimo s tim dijelom posla, moći će se govoriti o čemu je ovdje bilo riječ, kazali su nam iz OKC-a PU zadarske.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...