Pokrenuta humanitarna akcija za pomoć obitelji stradalog šibenskog maturanta

Kolege majke maturanta Ante Mikulandre iz Bilica, koji je u nedjelju smrtno stradao na ekskurziji u Pragu, pokrenuli su humanitarnu akciju za pomoć Dariji Mikulandri, samohranoj majci troje djece. Iako svjesni da joj ništa ne može umanjiti bol, nakon brojnih upita sugrađana, odlučili su akciju, osim unutar banke u kojoj rade, proširiti i na sve ljude dobre volje.

– Na inicijativu svih kolega u Zagrebačkoj banci pokrenuli smo akciju za obitelj Mikulandra, kako bi pomogli našoj kolegici Dariji koja se nakon tragične smrti supruga prije dvije godine sama brinula o četvero djece. Nakon velike tragedije u nedjelju u kojoj je izgubila najstarijeg sina Antu, iako svjesni da joj ništa ne može umanjiti bol, odlučili smo joj barem na ovakav način pomoći. U banci smo imali dosta upita poduzetnika i fizičkih osoba koji su željeli pomoći obitelji Mikulandra, tako da pozivamo sve ljude dobre volje da se priključe akciji u skladu s mogućnostima, kako bi barem materijalno olakšali Dariji i njenoj djeci,  kazao je za Šibenski.hr Vlatko Vukičević, regionalni direktor Unicreditleasing Croatia, povezanog poduzeća Zagrebačke banke u čijoj je poslovnici u Šibeniku Darija Mikulandra zaposlena.

Svi oni koji žele mogu novac uplatiti na broj računa HR6523600003222324941, Darija


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...