Cestitka_Uskrs

Predovan Mile Ćojo, vrški SDP-ovac, obožavatelj Sandre Vukić: “SDP Vrsi nije SDP, ja sam SDP”

Predovan Mile Ćojo, vrški SDP-ovac koji nam je poslao priopćenje u kojemu je izrazio svoje divljenje bivšoj načelnici Vrsi, HDZ-ovoj Sandri Vukić, poslao nam je još jedan dopis u kojemu iznosi svoju obranu. U iznošenju obrane ponovno napada, ovoga puta SDP Vrsi koji je na izbore izašao u koaliciji s MODES-om i sebe naziva  pravim vrškim SDP-ovcem s kontinuitetom pripadnosti stranci od 1992. godine. Inače, iako nam je obećano, iz županijske organizacije Socijaldemokratske parije Hrvatske još nismo dobili reakcije na pisanje ovoga gospodina, pozitivne ili negativne.

Dopis čitajte u nastavku.

           PAMETNOM DOSTA

       Predovan Mile Ćojo se 1992.god.osobno javio u zadarski SDP kod Omerke Šarić sa željom da postane njihovim članom.  Odmah sam dobio člansku iskaznicu sa potpisom  Ivice Račana koju i posjedujem. U tijeku Domovinskog rata SDP Vrsi se totalno raspao.Odmah sam se javio u Nin kod Sipine Enda i dobio novu iskaznicu br.043987.Ostao sam tamo do danas. SDP-ovu članarinu plaćam redovno od 1992.do danas. Ne, da će me izbaciti.
     Nikada nisam bio član nijedne druge stranke osim SDP-a. Otkud im HSS.
     Na prošlim lokalnim izborima sam glasovao za Načelnicu Sandru Vukić i Županicu Sabinu Glasnovac.
     U Vrsima odnedavno postoji jedna grupica pa vele da su oni SDP Vrsi, a u stvari su neki prirepak Pravašima pa skupa u koaliciji idu na izbore.
    Ja sam se u svom  članku potpisao imenom i prezimenom,istaknuo svoju opredjeljenost,pisao isključivo u svoje osobno ime.Nijednom rječju nisam spominjao Vrški SDP. Bilo bi bolje da se šuti, nego govori ono što se ne zna. Jer ja bih trebao tražiti ispriku.
    Dok budem živ glasovat ću za SDP na državnoj razini, a u Vrsima za boljeg načelnika.Valjda imam na to pravo.

                                                     Predovan Mile Ćojo(SDP)

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...