Preokret; Brankica odustala od razvoda od Mladena Grdovića

Prvo ročište bilo je zakazano za 29. rujna, međutim, u međuvremenu je zahtjev za razvod povučen, rekao nam je Božo Vrkić. Odvjetnik Brankice Grdović (48) na njezin je zahtjev predao tužbu za razvod 19. srpnja na zadarski Općinski sud.

Pjevačeva supruga razvod je zatražila zbog nepomirljivih razlika u karakteru između nje i supruga Mladena (59). Odselila se majci, a prema riječima bliskih prijatelja, prvih dana puno je plakala pred njom. Pjevač ju je počeo posjećivati kod punice kad se malo primirila, a prijatelji para rekli su da se trude spasiti brak, pišu 24sata.

Krajem prošlog mjeseca viđeni su kako šetaju zadarskim trgovačkim centrom držeći se za ruke. Brankica je tad bila dobro raspoložena i nije skidala osmijeh s lica. Iako nisu živjeli zajedno, tad je i Brankičin odvjetnik Vrkić potvrdio da je par u korektnim odnosima.

– Brankica vidi koliko se Mladen trudi oko nje. Želi se pomiriti, zato je i posjećuje gotovo svaki dan. Da njoj to nije drago, sigurno se ne bi pojavila s njim u javnosti – rekli su tad prijatelji para.

Nakon gotovo mjesec dana medijske tišine, vidno raspoloženi Grdović jučer je gostovao u jednoj televizijskoj emisiji. Nije bio dostupan za komentar.Njegov menadžer Ljubo Šeperić rekao nam je da pjevač priprema turneju po Kanadi, no kasnije se više nije javljao.

Brankica je već tjednima nedostupna na mobitel, a na kućni telefon nitko ne odgovara. Nije poznato zašto je odjednom povukla zahtjev, kažu njihovi prijatelji. Čini se kako su Grdi i Brankica pravi dokaz da ljubav sve pobjeđuje.

Zbog brojnih svađa, obiteljskog nasilja i Mladenovih prometnih nesreća u kojima je, vozeći u alkoholiziranom stanju, razbijao svoje skupe automobile, često su bili glavni junaci crne kronike. Brankica mu je sve oprostila. Njihovu ljubavnu idilu nije narušilo ni saznanje da suprug ima izvanbračnu kćer Saru s 15 godina mlađom Zadrankom.

– Svašta smo prošli zajedno, od prijetnji smrću opsesivne obožavateljice, spoznaje da ne mogu imati djecu, do otkrića da mi Mladen nije bio vjeran. No naša ljubav je jača od svega – rekla je svojedobno Brankica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...