Pupić-Bakrač: “Hrabri vatrogasac Šoša i tenkista Lončar se boje da ih Ante i ja ne prebijemo?”

Vijećnik u Županijskoj skupštini Marko Pupić-Bakrač priopćenjem se osvrnuo na postupak povećanja naknada županijskim vijećnicima:

“Vladajuće je uhvatila potpuna paranoja zbog povećanja vijećničkih naknada županijskim vijećnicima. Na sjednici Županijske skupštine 14.07.2017 godine po hitnom postupku povećanje naknade u ime kluba HDZ-a predložio je Željko Šoša. Sada je taj prijedlog na sjednicu skupštine stavio klub HSP AS i HRAST-a.

Obrazloženje toga salta mortale od strane županijskog vijećnika Dalibora Barešića (HSP AS) je krajnje bizarno. Mi ih kočimo u humanom činu povećanja naknada samima sebi !? U HDZ-u se boje da ih Ante i ja ne prebijemo !? Hrabri vatrogasac Šoša i tenkista Lončar se boje !? Naravno Dalibor se ne boji jer je on hrabar. Daliboru se malo pošemerilo pa miješa značenje izraza biti hrabar i biti supozitorij.

Ante i ja smo toliko opasni da svaki dan nekoga prebijemo. Kad nemamo koga iz obijesti šaljemo zaštitare sami na sebe, bacamo bombe u vlastita dvorišta… O tempora o mores”.

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije

Marko Pupić-Bakrač

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...