Spoj ljepote i dobrote; Missice pomažu djeci “leptirima”

Najljepše djevojke Hrvatske još jednom su dokazale da nisu samo lijepe već i humane, a to dobro zna i Direkcija Miss World koja želi spojiti ljepotu i dobrotu kada je u pitanju pobjednica ovog izbora, ali i sve ostale mlade djevojke koje sudjeluju u njemu.

Tako je pokrenut humanitarni projekt Direkcije Miss Hrvatske “Ljepota sa svrhom”  koji za cilj ima poticanje volontiranja u humanitarnim projekatima, i to ne samo među mladim djevojkama na izboru, nego i općenito, jer zadatak nas svih je učiniti ovaj svijet što boljim i ljepšim mjestom.


Direkcija Miss Hrvatske za Miss svijeta ozbiljno je shvatila taj zadatak te u suradnji s poznatim proizvođačima vina Kutjevo d.d. pokrenula projekt pod nazivom “Njegujmo život” za pomoć djeci “leptirima”, štićenicima Udruge Debra, kojima je svaka pomoć dobrih ljudi itekako potrebna.

U svrhu ovog projekta dizajner Iggy Popović osmislio je posebnu etiketu za limitirano izdanje ukusnog kutjevačkog vina rose , a Kutjevo će za svaku prodanu butelju od 0,75 ml, odnosno 0,187 ml, donirati 5, odnosno 2 kune našim preslatkim “leptirićima”.

Iggy je tom prilikom predstavio i svoju kolekciju bajkovitih haljina, a beauty edotorijal je odradio poznati modni fotograf Boris Matakovićkoji je napravio odličan shooting sa svih 18 finalistica ovog prestižnog izbora.

Modno snimanje je odrađeno na lokaciji predivne Ilirijine Vile Primorje, a svega nas dan dijeli do finalne večeri kada ćemo dobiti novu Miss Hrvatske koja će biti izabrana u prekrasnom ambijentu Ilirijinog event prostora Arsenal u Zadru.

Bitno za naglasiti je da cijelu godinu Direkcija Miss Hrvatske je kroz županijska natjecanjapredstavlila je ovaj hvale vrijedan projekt  čime su i građani Hrvatske dobili priliku sudjelovati u humanitarnoj priči te dati svoj doprinos poboljšanju svijeta u kojem živimo, a posebno pomoći najmlađima kojima je pomoć prijeko potrebna.

Direkcija Miss Hrvatske svim ljudim dobre volje poručuje “Njegujmo život, jer jedino tako možemo živjeti sretno i ispunjeno”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...