Sutra otvorenje Memorijala Mirka Miočića; Prijavljeno 186 kvizaša, među njima Mirkov brat i ekipa iz “Potjere”

U Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru, sutra, u subotu, 30. rujna 2017. godine, u 13:15 sati  održat će se otvorenje Memorijala Mirka Miočića.

Memorijal Mirka Miočića je otvoreno kviz prvenstvo, dvodnevno natjecanje najboljih hrvatskih kvizaša (i šire) u tri discipline: pojedinačni kviz, kviz parova i ekipni kviz, u organizaciji Kvizaške udruge Zadar – Udruge KviZD. Natjecanje se održava u spomen na prerano preminulu legendu kviziranja u Hrvatskoj Mirka Miočića. Pokrovitelji prostora, kojima su organizatori duboko zahvalni na besplatnom ustupanju svojih prostora i infrastrukture, su Ilirija d.d., Sveučilište u Zadru i Caffe bar Bazen.
Ukupno je na natjecanje prijavljeno 186 različitih kvizaša, od kojih će se njih 86 natjecati u pojedinačnom kvizu, 51 par će se natjecati u kvizu parova, a 41 četveročlana ekipa će se natjecati u
ekipnom kvizu. Među prijavljenima s ponosom ističemo Mirkovog brata Marijana Miočića koji će sudjelovati u otvaranju natjecanja i u pojedinačnom kvizu te sudjelovanje svih lovaca iz TV kviza
„Potjera“, kako dvoje njih koji su u emisiji lovili zajedno s Mirkom (Morana Zibar i Dean Kotiga), tako i Mirkovu zamjenu (Krešimir Sučević Međeral), ali i novog lovca kojeg još nismo imali prilike gledati na TV-u (Mladen Vukorepa).

Lovci će sudjelovati u svim disciplinama Memorijala Mirka Miočića. Također ističemo i par poznatijih osoba iz društvenog života Hrvatske koji će također sudjelovati na ovom događaju koji slavi Mirka Miočića i njegova postignuća u svijetu kviziranja, a to su: Mario Kovač i Domagoj Jakopović Ribafish. Na kraju uvodnog dijela ističemo i sudjelovanje ekipe Mirkovih rođaka na ekipnom kvizu, pod imenom „Mirkovi“. Ukoliko želite uzeti izjave od naših eminentnih natjecatelja, molimo vas da dođete ranije u Svečanu dvoranu Sveučilišta u Zadru, ili čak i još nešto ranije u dvorište Citadele, ispred Restorana Barbakan.

Natjecatelji koji se plasiraju na jedno od prva tri mjesta, kao i najbolji Zadrani, bit će nagrađeni unikatnim medaljama i gurmanskim košaricama. Dodjela nagrada održat će se u Arsenalu, prekosutra, u nedjelju, 1. listopada 2017. godine, u 18:00 sati. Gurmansku košaricu su donacijama punili Pokrovitelji nagrada: MIH sirana Kolan, Vina otoka Paga, OPG Šoša, OPG Matulilć i Adriatic Shell.
Drugog dana natjecanja, s početkom u 14:00 sati u Arsenalu počinju završni ogledi u ekipnom i pojedinačnom kvizu te pozivamo sve zainteresirane gledatelje da ih dođu pogledati, a ulaz je besplatan. Organizatori zahvaljuju Donatorima: Općina Ražanac, Zadarska županija, Turistička zajednica grada Zadra i prevoditeljska tvrtka Ciklopea te našim Partnerima: Printshop i marketinška agencija FortitudoUp.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...