Tri utakmice, tri poraza; Naglić: “Hitno trebam igrače na pozicijama 1 i(li) 3!”

Košarkaši Zadra upisali su i treći poraz na ovogodišnjem izdanju Zadar Basketball Tournamentu. Bolji od igrača Aramisa Naglića bio je ruski Khimki 72-58.

Osim prve četvrtine koju je Zadar odigrao dosta dobro predvođen Božićem i Bašićem, pristup igrača u ostatku utakmice nije mogao zadovoljiti navijače Zadra, unatoč činjenici da je preko puta bio euroligaš iz Rusije.

Luka Božić zaključio je nastup na ZDBT-u kao drugi strijelac turnira, s prosjekom od 16 koševa po utakmici.

U utakmici za treće mjesto Bayern je pobijedio Brose Bamberg 71-58, dok je u finalu Fenerbahče slavio protiv CSKA 76-72.

Mogu biti zadovoljan određenim segmentima igre u ove tri utakmice, ali pristupom zadnjoj utakmici ne mogu nikako biti zadovoljan. Bez obzira na snagu protivnika, nedostajalo nam je energije i čvrstine u obrani pa sam dosta rano dao priliku mlađim igračima da vidim što možemo dobiti od njih. Respektiram ovakve protivnike, ali od svojih igrača očekujem više i nema alibija za ovakvu obranu i nedostatak energije. Drugo poluvrijeme današnje utakmice me je strašno razočaralo i ovaj tjedan ćemo sigurno imati puno posla. S Vladovićem i Knowlesom bi zasigurno bolje izgledali na terenu, jer su to igrači visoke klase. Svakodnevno radimo na dovođenju novih igrača na pozicijama 1 i(li) 3 i nadam se da će se to realizirati tijekom ovog tjedna, kaže Naglić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...