U Zadru izabrana najljepša Hrvatica; Tea Mlinarić je nova Miss Hrvatske 2017.!

U finalu najprestižnijeg i najstarijeg izbora ljepote Miss Hrvatske za Miss Svijeta 2017. koje se održalo u prekrasnom Ilirijinom event prostoru Arsenal, Hrvatska je dobila svoju novu Miss Hrvatske.

Za ovu prestižnu titulu natjecalo se osamnaest pobjednica županijskih izbora diljem Hrvatske, a tituli najljepše ove godine odnijela je Tea Mlinarić iz Senja.

Lijepa Tea dobila je ključeve nove opel Astre od Igora Someka direktora postprodaje AutoWill-a koji joj je poželio puno sreće na izboru za Miss Svijeta koji će se održati ove godine u Kini na otoku Sanya.

Prošlogodišnja Miss Hrvatske Angelica Zacchigna prije samog finala razornim glasom je oduševila prostor Arsenala i pokazala zašto je baš ona ušla u top pet talenata Miss World.

Direktorica direkcije Miss Hrvatske i predsjednica žirija Maja Vračarić rekla je kako je žiriju bilo izrazito teško jer su sve djevojke bile lijepe i talentirane, no lijepa Tea Mlinarić  svojom ljupkošću i osmijehom je očarala ocjenjivački sud.

Za prvu pratilju izabrana je Zagrepčanka Nika Poljak, a Brođanka Valentina Jackiv je druga pratilja.

U večeri ljepote i glamura djevojke su predstavljale i modne izlaze poznatih dizajnera među kojima je oduševljenje izazvala Axa Moda koja je predstavila raskoš svojih večernjih haljina sa nakitom poznate dizajnerice Vesne MarkanovićMartinović.

Voditelj večeri je bio Davor Garić, a u glazbenom programu su nastupili Sandi Cenov, Emina Arapović, plesna skupina Marine Mihelčić te violinistica Sara Puškaš.

FOTOGRAF: BORIS MATAKOVIĆ

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...