Ukradeno šest novčanika, mobiteli, bicikli i janjci

U proteklih nekoliko dana, iz mora u Privlaci i Turnju te iz dvorišta u Viru, nepoznati su počinitelji otuđili tri vanbrodska motora u vlasništvu više osoba vrijedna nekoliko tisuća kuna.

Tijekom proteklog vikenda, na više lokacija u Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili šest novčanika s novcem i dokumentima u vlasništvu više osoba ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

U  Petrčanima i Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili mobitele u vlasništvu njemačkog državljanina i 24-godišnjakinje vrijedna nekoliko tisuća kuna.

U petak, u Petrčanima, nepoznati je počinitelj iz kućice u vlasništvu trgovačkog društva otuđio gotovo dvije tisuće kuna u vlasništvu 22-godišnjaka.

U proteklih nekoliko dana, u Zadru i Sukošanu, nepoznati su počinitelji otuđili četiri bicikla u vlasništvu više osoba vrijedna više tisuća kuna.

Jučer, u Ulici Josipa Kosora u Zadru, nepoznati je počinitelj iz apartmana koji koristi irski državljanin otuđio foto aparat i nekoliko tisuća kuna.

U subotu, u Donjem Srbu, nepoznati je počinitelj otuđio dva janjeta u vlasništvu 62-godišnjaka vrijedna više od tisuću kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

 

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...