Večeras počinje “Tri, dva, jedan – kuhaj!”; Prve na udaru Špičeka zbog woka naše Zadranke!

U prvoj epizodi kulinarskog showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ natjecateljice Silvijana i Marica napravile su poznato orijentalno jelo i naljutile „najstarijeg“ člana žirija. Evo i zašto!

Večeras u 19:50 sati na RTL-u počinje nova sezona omiljenog RTL-ovog gastro showa. Deset novih parova bori se za titulu kuhara amatera koja sa sobom nosi i novčanu nagradu od 50 000 kuna i Prima kuhinju u vrijednosti 30 000 kuna,opremljenu svim aparatima. Kako bi se tek upoznali s radnim jedinicama, ali i sa žirijem, natjecatelji su za početak dobili lak zadatak. U svega 60 minuta potrebno je pripremiti omiljeno jelo u svojim obiteljima, ali u kojima je piletina, svinjetina, srnetina, zec ili patka glavna namirnica.

Natjecateljice Silvijana i Marica ispod zvona su dobile svinjski but i bez razmišljanja odlučile pripremiti – wok! Kažu da kod kuće često rade ovo orijentalno jelo uz dodatak povrća, ananasa i riže, no sudac Tomislav Špiček ostao je razočaran onime što je dobio na kušanje.

„Nije mi jasno zašto ste izabrale baš ovo jelo. Vas dvije dolazite iz Zadra, jel tako? Žao mi je što niste izabrale neko naše, domaće, tradicionalno jelo. To je moja jedina zamjerka vašem jelu… Ja sam ipak tradicionalist i ne znam jesti štapićima! Još nisam okusio sve specijalitete koje nudi hrvatska gastronomija, a kada to učinim, onda ću pokušati jesti štapićima…“, komentirao je chef Špiček zadarski wok.

U večerašnjoj epizodi gledatelji će imati priliku vidjeti kako se priprema i srneći gulaš s domaćim njokima, doznati kako izgledaju lički šnicli te koja je razlika između race i patke.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...