Veliko ime house glazbe, DJ Yakka dolazi u Zadar!

Jedan od najboljih hrvatski house dj-a, Domagoj Yakka Jakić, u glazbenim krugovima poznatiji pod pseudonimom Yakka, 30. rujna dolazi nam u Zadar.

S početkom od 21 sat nastupa u Bizzareu.

Aktivno je prisutan na domaćoj i svjetskoj elektronskoj sceni kao producent i DJ posljednjih 7 godina kroz originalna izdanja, remixe te nastupe u Hrvatskoj i susjednim državama. Suradnje sa svjetski poznatim imenima kao što su Barbara Tucker, DJ PP, Gary Caos, Phil Fuldner, Adrian Hour, Demuir i mnoštvo drugih manje poznatih te izdanja na etikema poput Sony Music Enthertaiment, Universal Music Croatia, Aquarius Records, Pacha Recordings, King Street Sounds, Deeperfect i Casa Rossa, potvrđuju kvalitetu njegovog zvuka koji nerijetko svoje mjesto zauzima na top 100 ljestvicama svih vodećih online trgovina elektronske glazbe.

Od 2008. godine do danas, uključen je u sve događaje na lokalnoj elektronskoj sceni Nove Gradiške kao suradnik, organizator ili DJ, a publika koja ga je do sad slušala može potvrditi da žanrovski seže široko, od sporijeg i mirnijeg deep housea, preko energičnog, veselijeg funky/disco/jackin housea pa sve do mračnog progressive zvuka te tvrdog tech housea.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...