Vladavina Irene Ćosić Zračnom lukom sutra prestaje, a novi direktor je…

Mandat Irene Ćosić koja je na čelu Zračne luke službeno do sutra, mogao bi se nastaviti i u njegovom tehničkom obliku. Naime, odluka o njenom nasljedniku, unatoč kuloarskim nagađanjima tko bi mogao preuzeti vodstvo ove uspješne tvrtke, još nije donesena.

Jučerašnja sjednica Vlade trebala je iznjedriti upravo ime novog direktora, no objašnjenje zašto tri mjeseca nakon raspisivanja natječaja ono još nije poznato – nije dano.

Poznato je kako je zaprimljeno sedam prijava na natječaj, no unatoč saznanjima javnosti kako su Josip Klišmanić, Tin Kozarić i sama Irena Ćosić kandidati, vrlo je izvjesno, prema nekim saznanjima, kako bi HDZ na čelno mjesto ove tvrtke trebao postaviti Darka Kasapa, donedavnog dogradonačelnika i ranijeg direktora zadarskog Vodovoda.

Što će biti u prijelaznom roku s poslovanjem Zračne luke nije poznato, no prema izjavama Irene Ćosić za neke medije, ona je od resornog ministarstva zatražila upute o daljnjem radu.

Šlamperaj koji se dogodio u ovom izboru nasljednika spomenute posljedično je uzrokovan možebitnim nesnalaženjem ministarstva Gorana Marića, kojem je ovo prvi put da provodi natječaj za izbor direktora zračnih luka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...