Yoga za trudnice i djecu u Centru Tara

Od 02.10.2017. u Centru Tara, Bože Peričića 10, Zadar, kreću dva nova programa – Yoga za djecu od 6 do 10 godina i Yoga za trudnice.

Vježbanjem yoge djeca na zabavan način razvijaju niz važnih vještina.

Poticajno, pozitivno i ohrabrujuće okruženje im omogućuje da kroz opuštanje i zabavu razvijaju snagu, koordinaciju, fleksibilnost, ravnotežu, koncentraciju te što je najvažnije samopouzdanje.

– Yoga asane se izvode na način da ih povezujemo sa prirodom, biljnim i životinjskim svijetom, okolišem koji nas okružuje, cjelokupnom Zemljom i njenim stanovnicima. Djeca se kreativno izražavaju kroz priče, pjesme, crteže i brojne igre, pišu iz Centra Tara.

Sat yoge za djecu održavat će se jednom tjedno po 45 minuta, utorkom u 19,15.

Info i prijave na mob 098 328 459.

– Naš program Yoge za trudnice osmišljen je kako bi se na siguran, nježan i prilagođen način trudnici pomoglo da ojača svoje tijelo, s posebnim naglaskom na mišiće zdjeličnog dna, da ojača leđne mišiće i tako olakša bolove u leđima, da poboljša cirkulaciju i probavu, da osvjesti važnost pravilnog disanja te da se nauči potpuno opustiti, pišu iz Tare.

S vježbanjem se preporučuje započeti s navršenim 12. tjednom trudnoće, ukoliko je trudoća uredna i liječnik odobrava vježbanje.

Satovi za trudnice održavat će se dvaput tjedno po jedan sat, utrokom i četvrtkom od 18,00 do 19,00.

Info i prijave na  mob 091 5439 140.

– Također  od 02.10., u našem yoga studiju počinjemo sa edukacijom početnika i nastavljamo rad u ostalim grupama, zaključili su.

Sve programe vode certificirane učiteljice yoge.

Više informacija na www.centartara.com

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...