Zadarski Libretići imaju novu pjesmu: “Moj tata voli rock and roll!”

Sasvim originalni i jedinstveni Dječji zbor LIBRETIĆI iz Zadra, ponos svoga Grada i Županije, upravo je objavio kako je svjetlo dana ugledao njihov novi video uradak, snimljen za skladbu MOJ TATA VOLI ROCK AND ROLL. Autori glazbe i teksta jesu Ivana Begović Habuš i Dinko Habuš, aranžman ponovno potpisuje Renato Babić, dok je snimateljski i čitav produkcijski dio posla, od skladbe ZOVEM SE LJUBAV, preuzeo također sjajni, vrhunski profesionalni Ivan Grancarić.

Skladba je druga po redu ove godine snimljena od strane Croatia filma, za potrebe programa Dječje tv, odnosno njihove poznate Top liste, na kojoj već boravi skladba ZOVEM SE LJUBAV. Za njezin što bolji plasman možete glasati na 0615264 te je svakodnevno gledati na YouTubeu i u programu Dječje televizije.

Kako je nastao MOJ TATA VOLI ROCK AND ROLL te kako su je djeca prihvatila i kako su se provela na snimanju ispričali su nam njihovi Voditelji:

– Postoji puno pjesama o mamama i mi ih jako volimo izvoditi, no uvijek nam se činilo da su nam tate nekako pomalo zapostavljeni, hahahaha. Stoga smo na jednoj od proba sasvim spontano djeci obećali da sasvim ozbiljno obavijeste tate da i njih čeka jedna stvarno dobra pjesma, samo za njih. Rečeno – učinjeno. Djeca sve pamte i njima niti jedno obećanje ne smije ostati neispunjeno! U pisanju smo bili inspirirani svim onim genijalnim tatama koji su na poslu posve “odrasli”, odmjereni i ugađeni, a zapravo su u duši prava djeca – kada dođu kući, nastaje “krš i lom” – obožavaju glasnu glazbu, pjevanje, plesanje, najrazličitije igre sa svojom djecom i njihovim prijateljima, trčanje, skakanje, vikanje na sav glas… S druge su strane izuzetno “ozbiljni u svoj svojoj neozbiljnosti” – sposobni su, radišni, brzopotezni, inteligentni i neustrašivi – djeca znaju da se uvijek mogu osloniti na njih, oni su im najveći uzori i vjetar u leđa, o čemu god da se radilo, i njihova im pohvala i potpora najviše imponiraju. Samo je jedan tata! A mame su, razumije se, oduševljene zato što imaju tako sposobne, a ujedno i zabavne muževe. Pravi primjer svega opisanoga jest upravo i naš voditelj Dinko…

– Evo upravo su jučer, uz bojanku, Dinko i naš sin Zan u potpunosti ukrasili i svoja lica. Zapravo više lica nego bojanku. I ne, to nije bila Zanova ideja. Izgledali su kao dvojica Indijanaca, smijali se, trčali po kući i slušali J. Casha…, veselo nadodaje Ivana.

– Pjesma je brza, ritmična, zabavna, zaista pravi rock and roll i samim svojim zvukom itekako odudara od klasičnih dječjih pjesama a opet, s druge strane, djeca je obožavaju i izuzetno im brzo “ulazi u uho” te je neizostavno žele izvoditi na nastupima. 

Sa svakom novom skladbom nastojimo sami sebi podići letvicu kvalitete još više i smatram da smo ovoga puta stvarno uspjeli u tome. Jako smo ponosni na ovu pjesmu, našu fantastičnu djecu i njihove isto tako fantastične roditelje i vjerujemo da će se svidjeti vrlo širokom auditoriju te da ćemo s njom ući u što više domova i rasplesati ne samo djecu, nego i čitave obitelji. Obećajemo da ćemo Vam jako često mahati i s tv ekrana, s raznih postaja: Rtl kockica, CMC, Klasik tv, Jabuka tv… DZ LIBRETO – sjajan tim, uvijek korak ispred!, za kraj poantira Habuš, rock and roll voditelj. I ponosni, sasvim (ne)ozbiljni i uvijek raspoloženi i nasmijani suprug i tata.

Foto: Aleksandar Bonačić

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...