Zatvorena Jadranska magistrala kod Starigrada, između Murvice i Zadra, Bibinja i Sukošana i cesta prema Ražancu

Zbog iznimno velike količine padalina i poplavljenih kolnika veliki dio prometnica grada Zadra i šireg zadarskog područja (uključujući i Jadransku magistralu kod Starigrada, između Murvice i Zadra te Bibinja i Sukošana, županijsku cestu ŽC6007 Zadar-Ražanac) zatvorene su za promet. HAK savjetuje vozačima da putovanje odgode do daljnjeg.

Mokri su i skliski kolnici u većem dijelu zemlje, a na pojedinim dionicama cesta zbog velike količine vode na kolniku vozi se otežano uz zastoje i prekide prometa.

Zbog prometne nezgode na autocesti A1 između čvora Zadar 2 i čvora Benkovac u smjeru Splita vozi se ograničenje brzine od 80 km/h, jednim trakom.

Vozače upozoravamo da i tijekom dana, zbog smanjene vidljivosti uzrokovane pljuskovima i oblačnim vremenom, voze s uključenim kratkim svjetlima, bez obzira na ljetno računanje vremena.

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...