Zbog poplavljenog kolnika i odrona zatvorene ceste između Poljica i Mazije, Vrsi i Nina

Iz HAK-a upozoravaju kako su kolnici mokri i skliski u većem dijelu zemlje, a magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju u središnjoj Hrvatskoj i Gorskom kotaru, te na autocestama A1 između Zagreba i Karlovca, A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Vrata i Bosiljevo 2.

Zbog poplavljenog kolnika ili odrona dijela kolnika zatvorene su ŽC Zadar-Ražanac između mjesta Poljice i Mazija, ŽC6004 Vrsi-Nin, ŽC Smiljan-Novoselo te lokalne ceste Žabica-Lički Novi i Kaniža-Lički Novi. Otežano se vozi na Jadranskoj magistrali

Vozi se otežano, jednim trakom, na dionicama Jadranske magistrale DC8 između Murvice i Crnog, u Sukošanu te na županijskoj cesti ŽC6011 Murvica-Smoković-Zemunik.

Na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale DC8 mogući su odroni.

Od srijede, 13. rujna u 8 sati do četvrtka, 29. rujna u 19 sati bit će zatvorena dionica državne ceste DC1 Udbina-Bruvno, zbog radova. Obilazak: Udbina DC1-Gornja Ploča DC522-Sveti Rok DC50-Gračac DC1.

Na autocesti A1 kroz tunel Plasina vozi se jednom tunelskom cijevi dvosmjerno uz ograničenje brzine 80 km/h, zbog radova do danas u 18 sati.

Zbog radova na izgradnji autoceste u Sloveniji između Ptuja i graničnog prijelaza Gruškovje (Slovenija) moguća je vožnja u kolonama i kratkotrajni zastoji posebice za vrijeme pojačane gustoće prometa. Trajekti i katamarani plove redovito.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...